Αναβαθμισμένος κινητήρας στην Αυστρία για την Red Bull

H έναρξη της σεζόν της Formula 1 για το 2020 είναι ολοένα και πιο κοντά, με την Red Bull Racing να ετοιμάζει την δική της επίθεση με μόνο στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Milton Keynes είχε ένα πολύ δυνατό 2019 και θέλει να συνεχίσει και το 2020 με τον ίδιο ρυθμό και να διεκδικήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της Αυστριακής ομάδας, Christian Horner, η Honda θα φέρει την δεύτερη έκδοση του κινητήρα της στην Αυστρία:

«Έχουμε μια αναβάθμιση του κινητήρα μας από τη Honda η οποία αρχικά προοριζόταν να γίνει στα μέσα της σεζόν. Όλα τα μέρη του μονοθεσίου έχουν περάσει από φοβερά μεγάλο αριθμό κύκλων και εξέλιξης και πραγματικά ήταν ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο ώστε να προλάβουμε να περάσουμε στην παραγωγή των αναβαθμίσεων αυτών, από την ώρα που άνοιξε το εργοστάσιο στις αρχές Ιουνίου.»

«Όλες οι αναβαθμίσεις που ήταν προγραμματισμένες πριν κλείσουν τα εργοστάσια, μαζί με όλα όσα έχουμε μάθει από το μονοθέσιο το τελευταίο διάστημα, έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί στο μονοθέσιο. Οπότε έχει αναβαθμιστεί σε όλο το μήκος του.»

Ο Ηοrner επιπλέον επαίνεσε την πολύ δυνατή συνεργασία με την Ιαπωνική εταιρία, η οπόια πιστεύει οτι θα βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

«Καθώς βαδίζουμε στο δεύτερο χρόνο συνεργασίας μας με την Honda, νιώθω ότι είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Η πρώτη σεζόν ήταν φανταστική καθώς πήραμε την νίκη σε 3 αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μοραζόμαστε την ίδια αισιοδοξία με την Honda και δουλεύουμε πολύ σκληρά από την αρχή της σεζόν για να κάνουμε το βήμα παραπάνω.»

«Ο κινητήρας αποτελεί κομβικό σημείο για το μονοθέσιό μας και οι Ίαπωνες βασικός συνεργάτης μας για να ξαναεπιστρέψουμε στην κορυφή.»

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles