Δεν εντυπωσιάστηκε από την πίστα στο Μπακού ο Hamilton

Main straight at Formula One World Championship, Rd8, European Grand Prix, Preparations, Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan, Tuesday 14 June 2016.

O Lewis Hamilton σε δηλώσεις του πριν το Ευρωπαϊκό Grand Prix, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, τόνισε πως δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την πίστα στο κέντρο της πόλης.

Το Αζερμπαϊτζάν μπήκε για πρώτη φορά στο καλεντάρι της F1 το 2016 φιλοξενώντας το Ευρωπαϊκό Grand Prix. Η πίστα η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης είναι αρκετά εντυπωσιακή με την χάραξη σε ένα σημείο να γίνεται πάρα πολύ στενή καθώς η πίστα περνάει μέσα από ένα κάστρο.

Ο οδηγός της Mercedes παραδέχτηκε ότι τα Grand Prix πόλης δεν είναι όπως ήταν παλιά.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω. Είναι απλά μια καινούρια πίστα. Υπάρχει ένα πολύ στενό σημείο στην πίστα και μια πολύ μεγάλη ευθεία, δεν έχω να πω και πολλά.

«Το Μονακό είναι ΤΟ Grand Prix πόλης. Και για κάποιο λόγο δεν φτιάχνουν τις πίστες όπως στο Μονακό. Δεν ξέρω γιατί δε το κάνουν, είναι πολύ φαρδιά σε πολλά σημεία, σε σημείο που θυμίζει αυτοκινητόδρομο!»

Και έκλεισε λέγοντας ότι ελπίζει να έχει έναν ωραίο αγώνα: «Ελπίζω να έχει πλάκα. Άκουσα ότι ο καιρός θα είναι καλός, ελπίζω να έχω έναν καλό αγώνα».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Νέο σασί για Rossi και Lorenzo στο GP του Assen

Next Article

Συνέντευξη με την UoP Racing Team

Related Posts