Ο Sebastien Loeb δεν θα βρεθεί στο τιμόνι του Citroen C3 WRC την νέα χρονιά, αφού η έλλειψη πόρων στην Γαλλική ομάδα δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί και με τρίτο αυτοκίνητο.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Pierre Budar είχε συνάντηση με τους υπεύθυνος της ομάδας Abu Dhabi στο πλαίσιο του GP Άμπου Ντάμπι την προηγούμενη εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να μην καταφέρνουν να κλείσουν κάποια συμφωνία για το 2019. Ωστόσο, οι φήμες θέλουν την Abu Dhabi να επιστρέφει το 2020.

Χωρίς τα χρήματα του χορηγού η Citroen δεν θα καταφέρει να συμμετέχει με τρία αυτοκίνητα, κάνοντας πολύ πιο δύσκολο το έργο των Sebastien Ogier και Esapekka Lappi στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ο Loeb από την μεριά του δήλωσε ότι η μόνη υποχρέωση που έχει για το 2019 είναι η ιδιωτική του συμμετεοχή στο Rally Dakar με το Peugeot 3008 DKR:

«Αυτή την στιγμή, δεν έχω υπογράψει τίποτα και είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις με όλες τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες.»

Χθες το βράδυ μέσω των social media ανακοίνωσε ότι μένει εκτός WRC και ο Mads Ostberg. Ερωτηματικό παραμένει το πού θα βρίσκεται την νέα σεζόν ο Craig Breen, που είχε δηλώσει ότι πιθανότατα θα αγωνίζεται για λογαριασμό εργοστασιακής ομάδας το 2019.

Πηγή: autosport.com

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles