Διαθέσιμες οι προσβάσεις για τις ειδικές του Rally Ακρόπολις

Rally Ακρόπολις προσβάσεις

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προσβάσεις που θα είναι διαθέσιμες για τους θεατές ώστε να βρεθούν κοντά στη δράση που θα εκτιλυχθεί στις ειδικές διαδρομές του Rally Ακρόπολις.

Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί γίνεται σαφής λόγος για την απαραίτητη ασφάλεια των θεατών και των πληρωμάτων που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα. Τέλος, υπάρχει διαθέσιμος σύνδεσμος που οδηγεί στη σελίδα του αγώνα, όπου μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες και τις προσβάσεις που ετοίμασε το επιτελείο της οργάνωσης του αγώνα προς διευκόλυνση της ασφαλούς παρουσίας των θεατών στις 15 ειδικές καθώς και το shakedown του φετινού Rally Ακρόπολις.

Υπενθυμίζεται ότι ο εθνικός αγώνας διεξάγεται φέτος το τριήμερο 7-10 Σεπτεμβρίου, με κέντρο αγώνα και service park την Πανελλήνια Έκθεση στην πόλη της Λαμίας, υπερειδική στην πλατεία Νερού στο δέλτα του Φαλήρου και κανονικές χωμάτινες ειδικές σε Λουτράκι, Φωκίδα και Φθιώτιδα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Motorsport Greece κι ο σύνδεσμος με το περιεχόμενο των προσβάσεων:

Οι διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχουν εργαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του αγώνα συνολικά. Ωστόσο, χρειάζεται η συνεργασία όλων ώστε να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ή επικίνδυνο ενδεχόμενο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, στον τομέα «Θεατές», έχουν αναρτηθεί όλα όσα κρίνονται απαραίτητα για το σχεδιασμό, την προσέγγιση και την πρόσβαση στις ειδικές διαδρομές του αγώνα. 

Χάρτες υψηλής ανάλυσης με αποτύπωση και των χώρων στάθμευσης, οδηγίες για τις προσβάσεις των θεατών και αρχεία με οδηγίες πλοήγησης μέσω ψηφιακών χαρτών είναι άμεσα προσβάσιμα, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη μετακίνηση στις περιοχές του αγώνα.

Οι προσβάσεις που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι αυτές που έχει ελέγξει η διοργάνωση του αγώνα και που δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του, σε αντίθεση με πιθανούς άλλους δρόμους, οι οποίοι ενδέχεται να δημιουργούν αναστάτωση στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων της οργάνωσης ή και των ασθενοφόρων.

Η ασφάλεια του αγώνα είναι υπόθεση όλων!

Βρείτε τις προσβάσεις θεατών εδώ.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Marquez Ducati

Νέα συμφωνία Gresini-Ducati, μένει στην ομάδα ο Alex Marquez

Next Article

Rally Ακρόπολις: Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές

Related Posts