Εκτός και MotoGP η SRT, θα ανακοινωθεί νέα οντότητα τον Σεπτέμβριο

Η Sepang Racing Team θα αποχωρήσει τελικά και από το MotoGP στο τέλος της σεζόν, με τους επικεφαλής να ανακοινώνουν την νέα οντότητά της στο GP του San Marino.

Η ομάδα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποχωρούσε από τα Moto2 και Moto3, καθώς η Petronas δεν ανανέωσε το συμβόλαιο για θέση ονομαστικού χορηγού για μετά το τέλος του 2021. Το πλάνο μέχρι πρότεινος ήταν ότι θα συνέχιζε μόνο στο MotoGP, με νέο κύριο χορηγό την Ιταλική WithU.

Το απόγευμα της Πέμπτης όμως, οι επικεφαλής της ομάδας Razlan Razali και Johan Stigefelt ανακοίνωσαν ότι η Sepang Racing Team θα σταματήσει να υφίσταται γενικότερα και ότι η νέα οντότητά της θα ανακοινωθεί στο Grand Prix του San Marino. Ο Razali εξέδωσε μια μακροσκελή δήλωση, στην οποία αναφέρει τα όσα κατάφερε η ομάδα από το 2015, όταν και εισήλθε στο Moto3 αρχικά, για να «επακταθεί» σταδικά και στο MotoGP το 2019.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα θα αλλάξουν καθώς η ομάδα θα μεταβεί σε μια νέα εποχή, υπό άλλο όνομα και πιθανώς κατεύθυνση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Razali και Stigefelt θα παραμείνουν στην «νέα» ομάδα και ότι η WithU θα αποτελέσει χορηγό της, αν και είναι άγνωστο σε ποιον βαθμό. Το νέο αυτό εγχείρημα θα συνεχίσει από ό,τι φαίνεται την συνεργασία με την Yamaha.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Alonso Alpine 2022

Παρέμεινε και για το 2022 στην Alpine o Fernando Alonso

Next Article
GP Βρετανίας FP1

GP Βρετανίας - FP1: Πρωτιά και άσχημη πτώση για Marquez

Related Posts