Επέστρεψε στο καλεντάρι της Formula 1 το GP Τουρκίας

GP Τουρκίας Τουρκία

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το GP Τουρκίας στην πίστα του Istanbul Park, με την Liberty Media να ανακοινώνει την αντικατάσταση του προσφάτως ακυρωμένου GP Σιγκαπούρης.

Παρά την πρόσφατη ακύρωσή του, εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία στην χώρα, το GP Τουρκίας θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία να φιλοξενήσει αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, με την διοίκηση του σπορ να ανακοινώνει τη διεξαγωγή του Grand Prix, το τριήμερο 1-3 Οκτωβρίου.

Έτσι, οι άνθρωποι της Liberty Media κατάφεραν να αντικαταστήσουν τον αγώνα της Σιγκαπούρης με το τριήμερο στην πίστα του Istanbul Park, το οποίο θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έναν αγώνα της Formula 1.

Μάλιστα, η αλλαγή στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος σημαίνει πως οι ομάδες θα χρειαστεί να ταξιδέψουν σε Ρωσία, Τουρκία και Ιαπωνία σε τρία συνεχόμενα τριήμερα, πριν το ταξίδι του πρωταθλήματος στην ήπειρο της Αμερικής, που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Οκτωβρίου.

Υπάρχει προβληματισμός για την μετακίνηση στην Τουρκάι, καθώς η χώρα βρίσκεται στην κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου κι έχει ακόμη τους βαρύτερους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, όμως η βελτίωση της κατάστασης αφήνει ελπίδες για την άρση τους, μέχρι και την διεξαγωγή του αγώνα σε κάτι παραπάνω από τρεις μήνες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά tweet της ανακοίνωσης για την επιστροφή του GP Τουρκίας, καθώς και το πρόγραμμα της F1 όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article

Assen TT - FP1: Πήρε προβάδισμα ο Vinales

Next Article
GP Στυρίας Verstappen

GP Στυρίας - FP1: Ζεστός ο Verstappen

Related Posts