Επίσημο: Χάνει και το Rally Τουρκίας ο Evans

Η M-Sport ανακοίνωσε ότι ο Elfyn Evans θα χάσει ακόμα έναν αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το Rally Τουρκίας, και θα επιστρέψει στο Rally M. Βρετανίας.

Ο Ουαλός οδηγός της M-Sport τραυματίστηκε στην μέση του κατά την διάρκεια του Rally Εσθονίας και από τότε με την βοήθεια των ειδικών προσπαθεί να αναρρώσει.

Στο Rally Τουρκίας η M-Sport θα συμμετάσχει με δύο αυτοκίνητα τα οποία θα οδηγούν ο Teemu Suninen και ο Pontus Tidemand που θα κάνει την επιστροφή του μεγάλη κατηγορία μετά το Rally Σουηδίας.

Ο Gus Greensmith θα επιστρέψει στο WRC2 Pro, όπου θα οδηγήσει το νέο Ford Fiesta R5 MKII.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Rich Millener, δήλωσε:

«Τώρα πλέον ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Elfyn, και αυτό δίνει μεγάλο κίνητρο στην ομάδα για το τέλος της σεζόν. Έχει ακόμα λίγο δρόμο μέχρι να αναρρώσει πλήρως, οπότε δεν θα τον δούμε στην Τουρκία, αλλά είναι καλό που ξέρουμε ότι θα είναι έτοιμος για την Ουαλία – τον εντός έδρας αγώνα του, και τον αγώνα που κέρδισε το 2017.»

Από την μεριά του ο Evans είπε:

«Δουλεύω αρκετά με τους ειδικούς και είναι καλό που ξέρω ότι θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα της πατρίδας μου. Έχει κάτι το ιδιαίτερο να τρέχεις στον εντός έδρας αγώνα σου και ανυπομονώ κάθε χρόνο γι αυτόν. Εκεί πήρα την πρώτη μου νίκη, και η στήριξη που έχουμε είναι απίστευτη.»

Ακολουθήστε μας στο Twitter, στο Instagram, και στο Youtube.

No more articles