F1| Bottas: Η νέα Williams δεν θα έχει σκαλοπατάκι !

Valterri Bottas

Σε δηλώσεις του Valterri Bottas στο τηλεοπτικό δίκτυο MTV3 πως το μονοθέσιο της Williams το 2013 δεν θα έχει μπροστά αεροτομή με σκαλοπατάκι.

Δήλωσε πως το νέο μονοθέσιο θα είναι αρκετά διαφορετικό στο σημείο της μπροστά αεροτομής, αφού φέτος θα επιτρέπεται η χρήση ειδικού καλύμματος που θα κρύβει το σκαλοπατάκι που είχαν τα περισσότερα μονοθέσια του 2012.

Ο Bottas που το 13 θα τρέχει στο πλευρό του Pastor Maldonado είπε : « Εμφανισιακά τα μονοθέσια μοιάζουν πολύ με τα περσινά. Με μόνη σημαντική διαφορά το σκαλοπατάκι που θα μπορεί να καλυφθεί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμφανισιακή διαφορά.

«Το μονοθέσιο είναι η εξέλιξη του περσινού . Υπάρχουν πολλές βελτιώσεις αεροδυναμικά. Επικεντρωθήκαμε στην καλύτερη πρόσφυση στις στροφές.»

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

GR|Πρόγραμμα αγώνων 2013

Next Article

F1|Τέλος ο Heikki Kovalainen για την Caterham (;)

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.