F1 | Force India: Υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης απ΄το FP2.

Μετά το χθεσινό συμβάν κατά το οποίο οι μηχανικοί της Force India, βρέθηκαν στο επίκεντρο διαδήλωσης στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, η ομάδα σκέφτεται να μην αγωνιστεί καθόλου στην δεύτερη περίοδο ελέυθερων δοκιμών προκειμένου να προλάβει να γυρίσει στο ξενοδοχείο πριν προλάβει να νυχτώσει.

Η oμάδα απ΄την Ινδία δοκίμασε όλα όσα ήθελε και μάλιστα έβαλε και την μαλακή γόμα προς το τέλος της διαδικασίας έτσι ώστε να είναι έτοιμη για το αυριανό FP3 και τα επίσημα δοκιμαστικά.

O διευθυντής της Force India Bob Fernley είπε:  <<Νομίζω πως η δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών θα είναι αρκετά περιορισμένη, θα δούμε το πρόγραμμα και θα αποφασίσουμε για το τι θα κάνουμε. Μπορεί να μην πάρουμε μέρος ή μπορεί να πάρουμε και να τρέξουμε μέχρι το μισό της περιόδου. Στην πρώτη περίοδο πήραμε όλα όσα θα θέλαμε έτσι ώστε αν χρειαστεί να μην τρέξουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα. >>Στη συνέχεια μίλησε για τα συμβάντα που έγιναν εχθές: <<Ναι είχαμε κάποια θέματα όπως έγινε γνωστό και αυτό που θέλουμε είναι στην ομάδα μας να νιώθουν όλοι ασφαλής και όχι τρομοκρατημένοι. Αυτός είναι ο στόχος μας.>>

Πλέον τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς υπάρχει φόβος στις ομάδες σχετικά με τις διαδηλώσεις που γίνονται στο Bahrain.

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

F1|Rosberg: Δεν υπάρχουν προβλέψεις για Bahrain.

Next Article

GR|18ο Ράλι Φίλιππος - Με 27 συμμετοχές

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.