Horner – Τα T-Wings είναι επικίνδυνα

Add us as preferred source
SHANGHAI, CHINA – APRIL 07: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the garage during practice for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 7, 2017 in Shanghai, China. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

O τεχνικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, τόνισε για ακόμη μια φορά ότι τα T-wing θα έπρεπε να απαγορευτούν ύστερα από το αυμάν που είχε ο Max Verstatppen κατά την διάρκεια του FP2 στο Μπαχρέιν.

O οδηγός της Red Bull πέρασε πάνω από κομμάτια του σπασμένου T-wing της Mercedes του Valtteri Bottas, προκαλώντας ζημία στο μονοθέσιο του.

Σε ερώτηση που του έγινε από το Sky Sports σχετικά με το συμβάν, o Horner απάντησε: «Μας κόστισε κάποια χρήματα και μας καθυστέρησε, θα έπρεπε να απαγορευτούν μια και καλή, γιατί είναι επικίνδυνα».

Ωστόσο, ο Horner παραδέχτηκε ότι αυτό το γεγονός δεν είναι ικανό να πείσει τους ανθρώπους της F1 να προβούν στην απαγόρευση του T-Wing.

«Δεν νομίζω ότι θα απαγορευτούν εξαιτίας αυτού του συμβάντος, δεν νομίζω ότι ο Charlie Whiting έχει σκοπό να τα απαγορεύσει την φετινή σεζόν, αλλά είναι άσχημα και επικίνδυνα,» είπε.

«Δεν φταίει ο Bottas, είδαμε παρόμοια προβλήματα και με την Haas στην Αυστραλία. Οι περισσότεροι θα πουν ότι τα λέμε επίτηδες επειδή εμείς δεν τα χρησιμοποιούμε, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό, είναι μια αντικειμενική άποψη».

 

Latest Podcast Undercut · E46 · 07/09/2026 · 63 min

The Undercut Redux #46: Η εκπλήρωση της προφητείας

Στον αγώνα που μάλλον θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν της υπόλοιπης καριέρας του, ο Andrea Kimi Antonelli κέρδισε μπροστά στο ένθερμο κοινό της πατρίδας του…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts