Η Hyundai θα παρουσιάσει το νέο i20 Rally1 τον Οκτώβριο

Hyundai i20 Rally1 2022 WRC

Ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, αποκάλυψε στο DirtFish πως το ολοκαίνουριο i20 Rally1 θα κάνει το ντεμπούτο του στα τέλη του επόμενου μήνα.

Όπως είδαμε με την M-Sport Ford, έτσι και η Hyundai στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους κανονισμούς Rally1 που θα εφαρμοστούν την επόμενη σεζόν, ολοκλήρωσε κάποιες πρώιμες δοκιμές χρησιμοποιώντας πρωτότυπα βασισμένα στα τρέχοντα αυτοκίνητα, είτε με επιπλέον βάρος, είτε με εξαρτήματα από το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης.

«Στήσαμε αυτό το πρωτότυπο με την μόνη προϋπόθεση να πάμε στο χώμα και να αποκτήσουμε κάποια εμπειρία», δήλωσε ο Adamo. «Είπα στους μηχανικούς να αρχίσουν τις δοκιμές και να μην ασχοληθούν με την εμφάνιση. Φυσικά το αυτοκίνητο δεν είναι ακόμα στην τελική μορφή του που θα χρησιμοποιήσουμε στο Monte Carlo. Ήδη ετοιμάζουμε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, το οποίο θα το δούμε σε δοκιμές στα τέλη του Οκτώβρη.»

Επίσης ο Adamo παραδέχθηκε πως η ομάδα της Hyundai έχει μείνει σχετικά πίσω σε σύγκριση με την M-Sport και την Toyota, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα το βάλουν κάτω:

«Δεν ωφελεί κάπου το να αρνηθούμε το ότι ξεκινήσαμε πολύ πιο μετά από τους άλλους, όμως αυτό δεν είναι κάτι που μας απασχολεί, θα τους φτάσουμε σύντομα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθουμε.»

Πηγή: DirtFish

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Καθώς ο 7 φορές πρωταθλητής του WRC Sébastien Ogier ετοιμάζεται για την (ήμι)αποχώρηση του από το άθλημα στο τέλος της σεζόν, ο τεχνικός διευθυντής της Toyota Gazoo Racing, Tom Fowler παραδέχεται τις ανησυχίες του για το μέλλον της ομάδας.

Ogier: Ανήσυχη η Toyota για την απώλεια του τo 2022

Next Article

Πιέζει για ηλεκτροκίνηση η Renault, πιθανή επιστροφή στο WRC

Related Posts