Η Mercedes ετοιμάζεται να φέρει αναβαθμίσεις στην Αυστρία

Formel 1 – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Wintertestfahrten 2020. Barcelona. F1. Tests. Valtteri Bottas Formula One – Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Pre-Season Testing 2020. Barcelona. F1. Tests. Valtteri Bottas

H Μercedes στοχεύει να φέρει ορισμένες αναβαθμίσεις για την W11, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Αυστρία.

Μετά την αποκάλυψη του μονοθεσίου της τον Φεβρουάριο,  η Mercedes εντυπωσίασε στις δοκιμές και ήταν το φαβορί για το Grand Prix της Αυστραλίας, πριν το τελευταίο ακυρωθεί λόγω COVID-19.

Οι πρώτοι 10 αγώνες ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ομάδες να έχουν μια μεγάλη περίοδο παύσης.

Τώρα λοιπόν που οι ομάδες προετοιμάζονται να αγωνιστούν σε 8 αγώνες μέσα σε 10 εβδομάδες, η Mercedes θα φέρει αναβαθμίσεις με την ελπίδα να κατακτήσει τον έβδομο σερί τίτλο της.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας, James Allison, δήλωσε οτι στο διάστημα της καραντίνας δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που χρειάζεται αναβάθμιση το μονοθέσιο και η ομάδα στοχεύει να τα φέρει στον πρώτο αγώνα επί Αυστριακόυ εδάφους:

«Όλες οι ομάδες προσπαθούσαν να κάνουν τα μονοθέσια τους γρηγορότερα μέσω του wind tunnel και μέσω των τμημάτων ανασχεδίασης.»

«Είχαμε αρκετές ιδεές για το πώς θα κάναμε το μονοθέσιο μας γρηγορότερο, και μερικές από αυτές ήμασταν έτοιμοι να της προσθέσουμε, αλλά στη συνέχεια ελέω πανδημίας αναγκαστήκαμε να κλείσουμε για 9 εβδομάδες.»

«Ο στόχος μας είναι τώρα οι ιδεές για την εξέλιξη της W11 να μεταφερθούν από το χαρτί στο μονοθέσιο όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Η προσθήκη των αναβαθμίσεων θα βοηθήσει ψυχολογικά και τους οδηγούς της ομάδας, Lewis Hamilton και Valtteri Bottas.

O Αllison πρόσθεσε ότι παρόλο που πίστευε πως η αποχή απο την ενεργώ δράση θα επηρέαζε κυρίως τους οδηγούς παρά την υπόλοιπη ομάδα, θεωρεί οτι ο Βρετανός και ο Φινλανδός είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την έναρξη της σεζόν:

«Πιστέυω διανοητικά θα είναι δυσκολότερα για τους οδηγούς παρά για την υπόλοιπη ομάδα. Θεωρώ όμως οτι οι οδηγοί μας θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στην Αυστρία.»

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Shut up and Drive

Next Article

Vettel: To Mugello αξίζει να βρεθεί στο φετινό πρόγραμμα

Related Posts