Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Verstappen

Ο Max Verstappen σε δηλώσεις μετά το πέρας των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής για το Grand Prix της Ιαπωνίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας τους τονίζοντας ότι η σημερινή Παρασκευή ήταν από τις καλύτερες που είχε φέτος.

«Πιστεύω ότι ήταν μια από τις καλύτερες Παρασκευές που είχαμε. Όλα έδειξαν να λειτουργούν όπως πρέπει, το στήσιμο του μονοθέσιου ήταν όπως πρέπει.»

Ο Ολλανδός ήταν ο τέταρτος ταχύτερος οδηγός στο FP2, με τον οδηγό της Red Bull να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Ferrari.

«Μας έκανε ζημιά η είσοδος του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας, καθώς μας χάλασε την γρήγορη προσπάθεια, έτσι δεν καταφέραμε να δείξουμε το τι μπορούμε να κάνουμε.»

Ύστερα από ένα εκπληκτικό αγώνα για την Red Bull στην Μαλαισία, ο Verstappen ελπίζει ότι θα έχουν ακόμα έναν καλό αγώνα στην Ιαπωνία.

Οι χρόνοι έδειξαν ότι τα μεγάλα stint του Ολλανδού και της ομάδας του γενικότερα, είναι αρκετά καλά, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να έρθουν σε κόντρα με την Mercedes στις κατατακτήριες του Σαββάτου.

«Μετά την Μαλαισία, ελπίζουμε να έχουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα, η πίστα μας ταιριάζει και είμαστε κοντά στους πρωτοπόρους.

«Η Ferrari είναι στο παιχνίδι, καθώς οι γρήγοροι γύροι της έδειχναν καλοί, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς σε μεγαλύτερα stint, ελπίζω να μπορέσουμε να τους έχουμε υπό έλεγχο.»

Τα δελτία καιρού για το Σάββατο και Κυριακή μιλούν για βροχή, με τον Verstappen να πιστεύει ότι αυτό θα βοηθούσε την Red Bull.

«Λέγεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχής κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακο, κάτι που πιστεύω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας· δεν ξέρω αν θα έρθει η βροχή, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί σε κατακτήτριες και αγώνα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Button - Είναι πρόβλημα τα μεγάλα stints

Next Article

Ο Vettel δεν ανησυχεί για τον αγώνα, παρά την ποινή που έχει

Related Posts