Με τον Julien Moncet και στη Σουηδία η Hyundai

2021 FIA World Rally Championship, Rally1 Test, October August 2021 Julien Moncet, Portrait during Test of Rally1 Test 2021 Photographer: Romain Thuillier Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Καθώς το μέλλον της Hyundai στο WRC παραμένει αβέβαιο, ο Julien Moncet θα συνεχίσει να τηρεί τα καθήκοντα του αναπληρωτή διευθυντή της ομάδος για το ράλι Σουηδίας αυτόν τον μήνα.

2022 FIA World Rally Championship, Rallye Monte-Carlo,17-23 January 2022, Thierry Neuville, Photographer: Austral, Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Αυτή τη στιγμή η Hyundai Motorsport βρίσκεται σε μια περίοδο πλήρους αναδιοργάνωσης, τόσο στο κομμάτι της διαχείρισης όσο και στο υπόλοιπο προσωπικό, με τον Andrea Adamo να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της διαδικασίας. O Ιταλός αποχώρησε από την ομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν, με τον Julien Moncet να αναλαμβάνει να καλύψει τη θέση του, έστω και προσωρινά, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και στη Σουηδία, στον αγώνα που αναμένεται να διεξαχθεί στις 24-27  Φεβρουαρίου.

Σε μία δήλωσή του στο DirtFish ο Γάλλος είπε: «Ακόμα δουλεύουμε πάνω στην εσωτερική οργάνωση της ομάδας, είναι κάτι που χρειάζεται αρκετό χρόνο, αλλά σύντομα θα επιστρέψουμε με κάτι πιο οριστικό». Όταν ερωτήθηκε από το DirtFish εάν θα τον ενδιέφερε μια μόνιμη θέση στην ομάδα σχολίασε απλά «Γιατί όχι; Κάνω την δουλεία μου.»

Παραμένουν όμως πολλά ερωτηματικά γύρω από την τωρινή κατάσταση της Hyundai. O Andrea Adamo και η ξεχωριστή περσόνα του σίγουρα θα λείψει από πολλούς παρόλο που αποχώρησε ως ο άνθρωπος που έφερε δύο back-to-back τίτλους κατασκευαστών στην Κορεάτικη ομάδα στις τρεις σεζόν που ήταν μαζί της όμως δεν είναι η μοναδική μεγάλη απώλεια της ομάδας. Πιο πρόσφατα αποχώρησε επίσης ο Andrew Johns, ο υπεύθυνος του Customer Racing τμήματος της Hyundai Motorsport, μια θέση που θα καλύψει επίσης ο Moncet, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γάλλος έχει πάρει όλο το διοικητικό βάρος της ομάδας στις πλάτες του.

Πηγή: DirtFish

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δοκιμές Sepang – 2η Μέρα: «Έφτασε» ο Bastianini, ξανά καλή ημέρα για Aprilia

Next Article
Ducati

Παρουσιάστηκε η Ducati Desmosedici GP22

Related Posts