Ο Adamo για την πρόωρη ανανέωση των Neuville και Tanak

Andrea Adamo Hyundai WRC Team Principal 2021

Με το πρόγραμμα της Hyundai να γίνεται όλο και πιο σφικτό ενόψει 2022, ήταν επιλογή του Andrea Adamo να ανανεώσει γρήγορα τα συμβόλαια των οδηγών του.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό από την ομάδα της Hyundai ότι τόσο ο Thierry Neuville όσο και ο Ott Tanak ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Κορεατική ομάδα, με συμβόλαια πολυετούς διάρκειας.

Αυτή ήταν η πρώτη επιλογή του επικεφαλής της ομάδας, Andrea Adamo, καθώς ήθελε να διατηρήσει και τους δύο οδηγούς στην ομάδα του, και να κλείσει το θέμα των συμβολαίων νωρίς, πριν το πρόγραμμα τους γίνει αρκετά απαιτητικό ενόψει και των αλλαγών των κανονισμών το 2022.

«Δράσε νωρίς, δράσε πριν τους υπόλοιπους και τότε μπορείς να γ*** [τις υπόλοιπες ομάδες]. Όχι… όταν κοιτάζω την υπόλοιπη χρονιά, θα έχουμε αρκετή δουλειά και δεν θέλω να σκέφτομαι και να πιέζομαι για τους οδηγούς μου.

«Έχουμε αγώνες, έχουμε δοκιμές και παραπάνω δοκιμές, θα είναι σφιχτό το πρόγραμμα, οι συζητήσεις για τα συμβόλαια θα είναι χάσιμο χρόνου εφόσον είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε νωρίς. Έτσι αφού τα έχουμε κάνει αυτά είναι πολύ καλό.

Thierry Neuville Hyundai i20 Coupe WRC 2021

«Αυτό ήταν, για μένα, η πρώτη μου επιλογή. Αυτό ήθελα. Δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει η ομάδα απλά για να αλλάξει η ομάδα. Όσο πιο πολύ καιρό έχεις τους ανθρώπους να δουλεύουν μαζί τότε μπορούν να δέσουν. Αυτό βρήκαμε.

«Τώρα έχουμε τέσσερα χρόνια – μαζί με την φετινή σεζόν – και όλα είναι κλειδωμένα,» δήλωσε ο Adamo.

Πάνω στην τελευταία του δήλωση ο Adamo ρωτήθηκε για την χρονική διάρκεια των συμβολαίων των Neuville και Tanak αλλά απέφυγε να απαντήσει: «Δεν έχουμε συζητήσει πόσα χρόνια θα κάτσουν μαζί μας, αλλά μπορώ να πω το εξής – δεν θα ανησυχώ για οδηγούς για τα επόμενα χρόνια…»

Ott Tanak Hyundai i20 Coupe WRC 2021

 

Το 2022 η στρατηγική της Hyundai για το τρίτο αυτοκίνητο ίσως αλλάξει και ίσως να υπάρχει μόνιμος τρίτος οδηγός. Στο δυναμικό της Hyundai βρίσκονται οι: Dani Sordo, Craig Breen, Ole Christian Veiby, Pierre-Louis Loubet, Jari Huttunen και ο Oliver Solberg, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα και για την νέα σεζόν.


Πηγή: Dirtfish.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
1
Shares
Previous Article
FP2 GP Γαλλίας Zarco

GP Γαλλίας - FP2: Πτώσεις, κρύο και Zarco

Next Article
Rossi GP Γαλλίας

Rossi: Φαίνεται πως είμαστε πιο δυνατοί

Related Posts