O Vettel πιστεύει ότι η στρατηγική της Ferrari θα αποδώσει

Add us as preferred source

O Sebastian Vettel πιστεύει ότι η στρατηγική της Ferrari στον τομέα των ελαστικών θα τις δώσει πλεονέκτημα στον αυριανό αγώνα στην Κίνα έναντι του Nico Rosberg.

O Rosberg προτίμησε να πραγματοποιήσει τον καλύτερο του γύρο στο Q2 με την μαλακή γόμα, έτσι θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα με την ίδια γόμα.

Από την αντίθετη μεριά, οι οδηγοί της Ferrari, Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen θα εκκινήσουν τον αγώνα με την πολύ μαλακή γόμα με τον Γερμανό να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα τους βγει σε καλό.

«Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις» είπε ο Vettel ο οποίος θα εκκινήσει από την 4η θέση. «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πόσο διαφορά θα υπάρχει»

«Είχαμε αγώνες στο παρελθόν που μια τέτοια στρατηγική μπορεί να πετύχει, αλλά τελικά δεν πέτυχε. Είναι ένας από τους λίγους που μπορούσε να κάνει αυτό το πράγμα στο Q2.

«Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα. Νομίζω ότι το ‘παιχνίδι’ της φθοράς των ελαστικών θα μας ευνοήσει»

Τέλος ο Vettel για τον αυριανό αγώνα πιστεύει ότι η ομάδα του θα βρεθεί πάνω από την Red Bull του Daniel Ricciardo.

«Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή ημέρα. Εδώ είναι πολύ σημαντικό να βρεις την σωστή ισορροπία, ειδικά όταν η διαδικασία προχωρά και νομίζω πως αυτό τους πέτυχε»

«Έτσι αυτή η δεύτερη θέση του Ricciardo δεν είναι μεγάλη έκπληξη για μας, αλλά νομίζω ότι αύριο θα είμαι μπροστά τους».

 

 

Latest Podcast Undercut · E45 · 24/08/2026 · 48 min

The Undercut Redux #45: Έλα στη θέση μου

Το έσχατο GP Ολλανδίας είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Lando Norris, στην πιο «Max Verstappen» εμφάνιση της καριέρας του, την ώρα που ο Ολλανδός εθνικός ήρωας…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts