Ο Zak Brown μιλά για το νέο μονοθέσιο της McLaren

Στην McLaren δεν αποφασίσαν ακόμα την ημερομηνία όπου θα παρουσιαστεί το νέο μονοθέσιο, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Zak Brown να λέει πως η παρουσίαση θα γίνει λίγο πριν τις χειμερινές δοκιμές.

Μέχρι στιγμής 4 είναι οι ομάδες που ανακοίνωσαν ημερομηνία παρουσίασης του νέου τους μονοθέσιου με την Renault προς το παρόν να είναι η πρώτη στις 21 Φεβρουαρίου, με τις Force India, Mercedes και Ferrari να παρουσιάζουν μέσα στις επόμενες.

Μέσα στην εβδομάδα υπήρξαν δημοσιεύματα στα Ισπανικά ΜΜΕ που ήθελαν την McLaren να παρουσιάζει στις 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο ο Brown αποκάλυψε ότι το νέο μονοθέσιο της ομάδας θα παρουσιαστεί λίγο πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές που θα ξεκινήσουν στις 27 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

«Μόλις τελειώσαμε τον σχεδιασμό της εμφάνισης και των χρωμάτων του μονοθέσιου και πιστεύω ότι οι οπαδοί μας θα ενθουσιαστούν, και στο τεχνικό αλλά και στο οπτικό τομέα Ψάχνουμε μια ημερομηνία που θα βολέψει. Θα είναι πριν τις δοκιμές στην Ισπανία οπότε μιλάμε για τέλη Φεβρουαρίου,» είπε ο Brown στο Autosport Show.

Στην συνέχεια ο Brown δήλωσε αισιόδοξος για το νέο μονοθέσιο της ομάδας.

«Έχοντας δει τα αποτελέσματα από τις αεροδυναμικές και τι δυναμομετρικές δοκιμές τα πράγματα δείχνουν αισιόδοξα, ο Eric Boullier και ο John Cooper έχουν περάσει πολύ χρόνο στην Ιαπωνία, έτσι όλοι εργάζονται μαζί όπως πρέπει.

«Προφανώς το 2015 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, το 2016 ήταν ένα βήμα μπροστά, αλλά ακόμα δεν είμαστε εκεί που πρέπει, αν μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα που κάναμε από το 2015 στο 2016, από 2016 στο 2017 τότε θα βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση».

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Δεν θα αντικατασταθεί ο Vasseur στη Renault

Next Article

Κατάρριψη ρεκόρ και λιγότερα pit stop υπόσχονται τα νέα ελαστικά της Pirelli

Related Posts