Παρουσιάστηκε το livery της Williams FW45 (pics & vid)

Williams
Williams FW45 Monday 6th February 2023, Williams Racing Headquarters, Grove, England.

Η Williams ήταν η επόμενη ομάδα που παρουσίασε το livery του μονοθεσίου της για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Η περίοδος των παρουσιάσεων βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη και το απόγευμα της Δευτέρας, η Williams πήρε τη σκυτάλη, εμφανίζοντας για πρώτη φορά στο κοινό την εικόνα που θα έχει το φετινό της μονοθέσιο, κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2023.

Στη σκηνή της ολιγόλεπτης παρουσίασης που οργάνωσε η βρετανική εταιρεία, εκτός από το νέο οδηγικό δίδυμο της ομάδας, τον Alexander Albon και τον rookie Logan Sargeant, αλλά κι οι οδηγοί που στελεχώνουν το πρόγραμμα νέων οδηγών της Williams, όπως η Jamie Chadwick κι ο Zak o’Sullivan. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα το shakedown του μονοθεσίου θα γίνει στο Silverstone, στις 13 Φεβρουαρίου, όταν και θα γίνει η πρώτη πλήρης εμφάνιση της FW45.

Αντίθετα, δεν είδαμε τον νέο επικεφαλής της ομάδας, James Vowles, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 20 Φεβρουαρίου, ούτε έγινε κάποια αναφορά στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος παραμένει κενός για την ώρα, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την εκκίνηση των χειμερινών δοκιμών, αλλά και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο Μπαχρέιν.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η νέα χορηγία της ομάδας με την εταιρεία πετρελαιοειδών Gulf, η οποία μεταπήδησε από την McLaren και πλέον θα χρηματοδοτεί την Williams, με τα σήματά της να βρίσκονται στο μονοθέσιο. Επίσης το ευρυματηκό μαύρο roll hoop, χάρη στη χορηγία της Duracell αποτελεί μάλλον την μοναδική σημαντική διαφορά στον χρωματισμό της FW45, η οποία μοιάζει σχεδόν εξ ολοκλήρου στην προκάτοχό της.

Επόμενη ομάδα που αναμένεται να παρουσιάσει το μονοθέσιο της είναι η Alfa Romeo, που θα κάνει την δική της αποκάλυψη το πρωί της Τρίτης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από το νέο μονοθέσιο της Williams καθώς και να δείτε ξανά την παρουσίαση της ομάδας, μέσα από το κανάλι της Formula 1 στο YouTube:

Monday 6th February 2023, Williams Racing Headquarters, Grove, England.
Williams
Monday 6th February 2023, Williams Racing Headquarters, Grove, England.
Monday 6th February 2023, Williams Racing Headquarters, Grove, England.

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
6
Shares
Previous Article
RB19

Αποκαλυπτήρια για την RB19, ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Ford(Pics&Vid)

Next Article
Ford Rallye Monte Carlo 2023

Ford: Η είσοδός της στην F1 ίσως δείχνει κάτι για το WRC

Related Posts