Sainz – Φέτος είχαμε λιγότερα προβλήματα

Add us as preferred source

O Carlos Sainz Jr. σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι φέτος η Toro Rosso δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον κινητήρα της στις χειμερινές δοκιμές.

Η Toro Rosso φέτος ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική ομάδα στις χειμερινές δοκιμές κάνοντας 1049 γύρους έναντι των 1294 που έκανε η Mercedes.

Το 2015 παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε αρκετούς γύρους, είχε αρκετά προβλήματα, με την χαμηλή αξιοπιστία να τις έχει κοστίσει αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν.

«Υπήρχαν πολλά προβλήματα στο κεφάλι μας πέρυσι, αυτή την περίοδο»

«Κάναμε πολλού γύρους και τίποτα δεν χάλασε, είχαμε βέβαια κάποια μικρά προβληματάκια δεν θα πω ψέματα, αλλά το μονοθέσιο στην πίστα είναι όπως πρέπει στην πίστα και αυτό είναι που μετράει».

Ο Sainz πιστεύει πως το γεγονός ότι η αξιοπιστία της Toro Rosso σε συνδυασμό με την επίλυση των προβλημάτων με την μέση γόμα δεν επιτρέπει στο να καταλάβουν στο που ακριβώς βρίσκονται σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

«Δεν είδαμε ακριβώς τι μπορούμε να κάνουμε, ξοδέψαμε πολύ χρόνο με την μέση γόμα, η οποία ήταν το αδύναμο μας σημείο την προηγούμενη χρονιά, και έτσι την πιέσαμε ιδιαίτερα για να δούμε τι κάναμε λάθος. Όλοι προσπαθούμε να πάρουμε απαντήσεις από τους γύρους και τα φορτία καυσίμου, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την Αυστραλία».

Και έκλεισε λέγοντας :«Το να είσαι η δεύτερη πιο ‘παραγωγική’ ομάδα σε γύρους πίσω από την Mercedes δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Latest Podcast Undercut · E44 · 11/08/2026 · 67 min

The Undercut Redux #44: 2026 Mid-Season

Η ανασκόπηση του πρώτου μισού της σεζόν που έφερε τη νέα εποχή της Formula 1, είχε έναν βασικό πρωταγωνιστή και πολλές παραπληρωματικές ιστορίες, για ένα…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts