Ο Cal Crutchlow δήλωσε σίγουρος ότι η Honda θέλει να τον κρατήσει στο ευρύτερο δυναμικό της ενόψει 2018.

Ο Βρετανός, ο οποίος πήρε τις δύο πρώτες νίκες του στο MotoGP κατά την διάρκεια του δεύτερου μισού της περυσινής χρονιάς, δεν έχει κάποιο συμβόλαιο για το 2018.

Ο ίδιος έλαβε μέρος με την Honda σε μια σειρά δοκιμών μέσα στους τελευταίους 18 μήνες, αλλά με την Ιαπωνική εταιρία να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να του προσφέρει κάτι περισσότερο από την ήδη υπάρχουσα θέση στην ομάδα δορυφορική LCR.

Στα τεστ της περασμένης Τρίτης στο Λε Μαν, οι Marquez και Pedrosa δεν βγήκαν στην πίστα για να γλυτώσουν μία ημέρα δοκιμών, ωστόσο ο Crutchlow πιστεύει ότι το γεγονός που έκανε περισσότερες δοκιμές με την ομάδα δεν θα τον βοηθήσει στο να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί.

«Έχουμε περιορισμό στους γύρους, για αυτό τον λόγο ο Dani και ο Marc πήραν απόφαση να μην βγουν στην πίστα, έκανα πολλές δοκιμές, είμαι χαρούμενος που το έκανα για την Honda. Το έκανα και πέρυσι, αλλά δεν έχω ιδέα αν με βοήθησε αυτό.

«Αυτό δεν έχει σημασία καθώς δεν υπήρχε κάποιο αντάλλαγμα, είμαι σίγουρους ότι το αφεντικό μου στην LCR θα ήθελε να με κρατήσει, είμαι σίγουρος ότι η Honda θέλει να με κρατήσει. Ίσως υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω».

Τέλος ο Crutchlow ύστερα από αυτές τις δοκιμές τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο και να κυνηγήσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

«Υπήρχαν πράγματα που δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ και πράγματα που δοκιμάστηκαν ήδη, βρήκαμε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά, ίσως δοκιμάσουμε κάποια αυτό το Σαββατοκύριακο στην Χερέθ. Είμαστε χαρούμενοι από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα, αλλά έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε ακόμα».

 

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram.

No more articles