Williams : “Βελτιωθήκαμε αλλα..”

H Williams για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο δεν κατάφερε να μας προσφάιρει κάτι το τρομερό και απογοήτευσε με την εμφάνηση της στον αγώνα.Παρόλου που στα δοκιματικά του Σαββάτου έδειξε σημάδια βελτίωσεις . Με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν τις θέσης 15 και 17.

Rubens Barrichello

“Σήμερα υστερούσαμε στην τελική ταχύτητα και σε πολλά σημεία του αγώνα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το KERS το οποίο έκανε δύσκολη την δουλεία μου στον αμυντικό τομέα και επιπλέον παιδευόμουν να το φορτήσω μπλοκάροντας τους τροχούς μου.Βελτιωθήκαμε πολύ στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά χρειαζόμαστε πολλές βελτιώσεις στο μονοθέσιο για να βεβαιοθουμε πως τα πίσω ελαστικά θα είναι σε καλή κατάσταση στο τέλος του αγώνα”

Pastor Maldonado

“Ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή του αγώνα.Ήταν δύσκολο να έχουμε συνεχόμενα ένα καλό ρυθμό για είχα πολύ υπερστροφή. Είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό στο τέλος του αγώνα όταν είχαμε τα Primes αλλά έκανα ένα λάθος επιταχύνοντας μέσα στο pitlane που μου κόστισε μια διάαση από τα pit”

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

R.Brawn: "Μαθαίνουμε ακόμα...."

Next Article

Kobayashi:"Η επαφή μου κόστισε την 7η θέση"

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.