Υποκριτές χαρακτήρισε ο Verstappen όσους του άσκησαν κριτική για την Monza

Υποκριτές χαρακτήρισε ο Verstappen όσους του άσκησαν κριτική για την Monza

Ο Max Verstappen δεν μάσησε τα λόγια και χαρακτήρισε ως «υποκριτές» όσους του άσκησαν κριτική για την συμπεριφορά του μετά το ατύχημα με τον Lewis Hamilton στην Monza.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου, Lewis Hamilton και Max Verstappen είχαν την δεύτερη μεταξύ του επαφή στην φετινή σεζόν, εγκαταλείποντας και οι δύο από το Ιταλικό Grand Prix. Και τα δύο μονοθέσια είχα κολλήσει στην αμμοπαγίδα του πρώτου σικέιν στην Monza, με αυτό του Hamilton να βρίσκεται κάτω από αυτό του Verstappen. Ενώ ο οδηγός της Red Bull είχε ήδη βγει από το μονοθέσιο του, ο Βρετανός οδηγός της Mercedes προσπαθούσε να ξεκολλήσει το δικό του μονοθέσιο, κάνοντας οπισθέν.

Στην συνέχεια αρκετοί ήταν αυτοί που άσκησαν κριτική για την συμπεριφορά του Verstappen, που δεν πήγε να δει αν ο Hamilton ήταν καλά, με τον ίδιο να απαντά: «Υπάρχουν πολλοί υποκριτές στον κόσμο.

«Βγήκα από το μονοθέσιο και κοίταξα αριστερά. Και φυσικά προσπαθούσε να κάνει όπισθεν, κουνούσε το τιμόνι, προσπαθούσε να φύγει κάτω από το μονοθέσιο μου. Έτσι σκέφτηκα ότι είναι εντάξει.

«Επίσης πέταξε την Δευτέρα ή την Τρίτη για την Αμερική για κάποιο gala, νομίζω ότι το κάνεις αυτό μόνο αν νιώθεις καλά. Έτσι είχα ήδη σκεφτεί, ότι όλα είναι υπό έλεγχο.»

The Undercut – S1E14 – GP Ιταλίας: Η επιστροφή και η καταστροφή

Για το συμβάν με τον Hamilton ο Verstappen δέχθηκε ποινή τριών θέσεων για το grid στο Grand Prix της Ρωσίας που λαμβάνει χώρα αυτό το τριήμερο. Ο Ολλανδός δήλωσε ξαφνιασμένος από την ποινή που του επέβαλαν οι αγωνοδίκες, καθώς δεν συμφωνεί με την οπτική τους, αλλά ταυτόχρονα κοιτάει μπροστά και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο που μπορεί.

«Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα για τις τρεις θέσεις ποινή στο grid, αλλά στην τελική, αυτοί αποφασίζουν. Δεν χρειάζεται να συμφωνώ μαζί τους.

«Έχω τις δικές μου οπτικές, φυσικά. Αλλά προχωράμε μπροστά και προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο. Φυσικά, δεν είναι το ιδανικό. Αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου.»

Πηγή: motorsport.com

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article
Δοκιμές Misano Aleix

Δοκιμές Misano - 2η Μέρα: Μίλησε στο τέλος ο Aleix Espargaro

Next Article

GP Ρωσίας – FP1: Ένα δύο Mercedes με Bottas μπροστά

Related Posts