GP Αζερμπαϊτζάν – FP3: Ταχύτερος με διαφορά ο Norris

BAKU, AZERBAIJAN – SEPTEMBER 20: Lando Norris of Great Britain driving the (4) McLaren MCL39 Mercedes on track during final practice ahead of the F1 Grand Prix of Azerbaijan at Baku City Circuit on September 20, 2025 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Rudy Carezzevoli/Getty Images)

Ο Norris σημείωσε την καλύτερη προσπάθεια στην τρίτη και τελευταία διαδικασία ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, με τους Verstappen και Piastri να τον ακολουθούν στην τριάδα.

Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, με τον άνεμο να μεταβάλλεται και να επηρεάζει διάφορες προσπάθειες, σχεδόν σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Ευτυχώς κανένας οδηγός, παρά τις κάποιες… βόλτες στα runoffs, δεν είχε σύγκρουση.

Ο Lando Norris ήταν ο γρηγορότερος σε αυτό το 60λεπτο, με διαφορά πάνω από δύο δέκατα από τον Verstappen, ο οποίος φαίνεται και πάλι ικανός να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο Μπακού, παρά την επαφή που είχε με έναν από τους τοίχους. Τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε στο τέλος ο Piastri, απέχοντας λιγότερο από τον Ολλανδό.

Τέταρτος στην κατάταξη βρέθηκε ο Lewis Hamilton, με τον Βρετανό να έχει μια από τις υψηλότερες τελικές ταχύτητες της διαδικασίας. Οι Mercedes των Antonelli και Russell ήταν αρκετά μακριά από τους προαναφερόμενους, σημειώνοντας τον πέμπτο και έκτο χρόνο αντίστοιχα.

Οι Alexander Albon, Oliver Bearman και Liam Lawson έδειξαν καλό ρυθμό πριν τις κατατακτήριες, συνεχίζοντας σε θετική νότα την σεζόν τους στην έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Charles Leclerc είχε την δέκατη καλύτερη προσπάθεια, έχοντας κάποιες δυσκολίες σε συγκεκριμένες προσπάθειές του.

Το τριήμερο του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν συνεχίζεται με τις κατατακτήριες, στις 15:00.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

GP Αζερμπαϊτζάν - FP2: Συνέχεια με Hamilton και 1-2 για τη Ferrari

Next Article

GP Αζερμπαϊτζάν - Κατατακτήριες: Verstappen στο απόλυτο χάος

Related Posts