F1|Ο Rosberg θα προτιμούσε στεγνό στις κατατακτήριες

Ο Nico Rosberg σήμερα το πρωί κατάφερε παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να αρκεσθεί στην 6η θέση πίσω από τον Mark Webber.

Όμως για τον Nico Rosberg αυτό δεν είναι ευχάριστο καθώς γνώριζε πολύ καλά πως εάν το οδόστρωμα παρέμενε στεγνό θα υπήρχαν ελπίδες για Pole.

Καθώς στο Q1 και στο Q2 o Rosberg ήταν ο πιο γρήγορος και μάλιστα στο Q2 κατέρριψε τον περσινό χρόνο που χάρισε Pole στον Hamilton.

Σίγουρα ο Rosberg τα θεωρεί όλα ανοιχτά για αύριο αφού στον πρώτο αγώνα είδε τον Kimi Raikkonen να παίρνει την νίκη από την 7η θέση.

«Πρώτα από όλα ξέρω ότι έχω ένα εξαιρετικό μονοθέσιο και όπως είδαμε στην Μελβούρνη οι κατατακτήριες δεν είναι σημαντικό- η 7η θέση νίκησε τον αγώνα εκεί- θα έλεγα πώς όλα είναι δυνατά αύριο.»

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

F1|Προβληματισμός παρά την Pole για τον Vettel.

Next Article

GP2|Μαλαισία|Αγώνας 2|Σειρά του Coletti

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.