F1|Alonso: Καλοδεχούμενος ο εσωτερικός ανταγωνισμός

O Fernando Alonso στην πέμπτη του σεζόν με την Ferrari, ευελπιστεί να κερδίσει το τρίτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Φέτος ο Ισπανός θα έχει έναν δυνατό teammate, τον τελευταίο οδηγό που κέρδισε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Maranello, o Kimi Raikkonen.

Πολλοί προβλέπουν πως η συμβίωση δύο παγκόσμιων πρωταθλητών στην Ιταλική ομάδα θα φέρει πολλά προβλήματα, ωστόσο ο Alonso πιστεύει πως ο εσωτερικός ανταγωνισμός θα βοηθήσει την Ferrari.

«Προσπαθούμε να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε σκληρά για λογαριασμό της Ferrari και να πάμε στην Αυστραλία διεκδικώντας τη νίκη. Καλοδεχούμενος ο εσωτερικός ανταγωνισμός, που είναι άλλωστε φυσιολογικός σε κάθε ομάδα. Όλοι θέλουμε να είμαστε μπροστά από αντιπάλους και teammates κι ας ελπίσουμε αυτό να βοηθήσει τη Ferrari

Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τους φίλους της Ferrari και όχι μόνο, λόγω και της εσωτερικής μάχη μεταξύ δύο παγκόσμιων πρωταθλητών.

Total
0
Shares
Previous Article

F1|Mercedes δείχνουν τα προγνωστικά

Next Article

F1|Έσπασε το χέρι του ο Berger κάνοντας σκι

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.