
Το 2009 όταν ο Button κέρδισε το πρωτάθλημα με την Brawn GP, ήταν σχεδόν σίγουρη η ανανέωση του από την Mercedes GP που είχε αγοράσει την Brawn GP, αλλά ο Button κατέληξε στο Woking.
Αυτήν την στιγμή ούτε η McLaren, ούτε ο Button δεν έχουν αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις εκτός και αν γίνει μία ανταλλαγή οδηγών μεταξύ της McLaren και της Mercedes GP η οποία δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο του Nico Rosberg.
Στην Force India ο Nico Hulkenberg που εκτελεί χρέη δοκιμαστή φέτος, διεκδικεί μια θέση βασικού οδηγού στην Ινδική ομάδα για το 2012 όπου ο Adrian Sutil μπορεί να λύσει την συνεργασία του με την Force India για να αντικαταστήσει τον Rubens Barrichello στην Williams επειδή ο Βραζιλιάνος οδηγός έχει ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο για την ομάδα του Frank Williams.
Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify