Αναβάλλεται το EPrix της Τζακάρτα εξαιτίας του κορονοϊού

Η Formula E αποφάσισε την αναβολή του EPrix στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, την Τζακάρτα, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή.

Ο αριθμός των κρουσμάτων COVID 19 στη Τζακάρτα έχει αυξηθεί, και υπό το φόβο εξάπλωση του ιού, η Formula E αποφάσισε μαζί με τους διοργανωτές να μη γίνει το EPrix στις 6 Ιουνίου, όταν και ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του αγώνα στο ηλεκτρικό πρωτάθλημα.

Θα γίνουν προσπάθειες να βρεθεί μία νέα ημερομηνία, αφού η κατάσταση ακόμα κρίνεται ρευστή και μεταβαλλόμενη.

Αυτός είναι ο τρίτος αγώνας της Formula E που δεν θα γίνει, μετά την ακύρωση της Σάνια και την αναβολή της Ρώμης, για τον ίδιο λόγο.

 

Total
0
Shares
Previous Article

Ρευστή η κατάσταση με το Αυστραλιανό Grand Prix ελέω κορονοϊού

Next Article

F1: Το πρόγραμμα του Grand Prix Αυστραλίας

Related Posts
Περισσότερα

Cadillac: Στηρίζει Pérez και απαντά στα σενάρια για Williams

Η Cadillac βάζει τέλος στα σενάρια που συνδέουν τον Sergio Pérez με τη Williams, στηρίζοντας τον Μεξικανό οδηγό. Ο Marcin Budkowski τονίζει ότι η εμπειρία του είναι κρίσιμη για τη νέα ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Pérez πιέζει έντονα για ταχύτερη πρόοδο. Ο Μεξικανός προηγείται και του Bottas στις μάχες των κατατακτήριων.