Ράλλυ Σπριντ Επισκοπή: Αποτελέσματα

Με σύμμαχο τον καιρό, τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν και τους αγωνιζόμενους τον καλύτερο
τους εαυτό, ολοκληρώθηκε το Rally Sprint στην Επισκοπή Ηρακλείου, πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης.
Οι άνθρωποι του Α.Ο. Κρήτης έφεραν σε πέρας μια ακόμα διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 18 πληρώματα, εκκίνησαν 15 και κατάφεραν να τερματίσουν 13.
Η εκκίνηση δόθηκε χωρίς καθυστέρηση, όμως στο μέσο του πρώτου σκέλους είχαμε ημίωρη διακοπή, όταν έσπασε το σασμάν του Citroen Saxo των Μιχάλη Πόλια – Λευτέρη Θεοδωράκη και χρειάστηκε η επέμβαση της οργάνωσης για να καθαριστούν τα λάδια.
Στη μάχη για την κορυφή της γενικής κατάταξης επικράτησαν οι 1οι δίλιτροι, Δημήτρης Κτιστάκης – Μάνος Κτιστάκης με Peugeot 306, που κινήθηκαν εντυπωσιακά γρήγορα κερδίζοντας επάξια τον αγώνα. Λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα πίσω τους βρέθηκαν οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας, Γιάννης Παπαδοκωσταντάκης – Σταύρος Κλαριδόπουλος με Mitsubishi Carisma και 3οι στη γενική τερμάτισαν οι 2οι δίλιτροι, Χρήστος Παπαχρηστόπουλος – Σταύρος Σταμέλος από την Αθήνα, με το εντυπωσιακό Opel Corsa Super1600, που όμως στο πρώτο σκέλος είχαν τη “στιγμή τους”.
Στη μεγάλη κατηγορία, πίσω από τους Παπαδοκωσταντάκη – Κλαριδόπουλο τερμάτισαν οι Μανόλης Μηλάκης – Βασίλης Γλούφας με VW Golf Kit Car και 3οι ήταν οι Στέλιος Μιχαηλάκης – Νίκος Λιγοψυχάκης με Subaru Impreza.
Στα δίλιτρα την τριάδα συμπλήρωσαν οι Μανόλης Κυριανιτάκης – Σήφης Φαραντάκης, σε μία προσπάθεια προσαρμογής με το εντελώς ανανεωμένο VW Golf2 GTI. Προσπάθεια προσαρμογής με το καινούριο σασμάν του Peugeot 106 Rallye, έκαναν και οι Γιάννης Νικολιδάκης – Μάνος Πετούσης, 1οι στα 1600άρια και 4οι στη γενική, αφήνοντας 2ους στα 1600άρια τους Μιχάλη Νικολίτση – Μιχάλη Πατεράκη με ίδιο αυτοκίνητο και 3ους τους Μιχάλη Ζερβάκη – Γιάννη Βρανά με Peugeot 205.
Στη “μικρή” κατηγορία, ταχύτεροι όλων για άλλη μία φορά οι Μιχάλης Πουλάκης – Βαγγέλης Προβιδάκης με Toyota Yaris, παρά το τετακέ του δεύτερου σκέλους που τους κόστισε περίπου μισό λεπτό. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Κώστας Ποθητός – Νίκος Ανδριώτης με Peugeot 106 και στην 3η οι Νίκος Φακουρέλης – Άρης Στιβακτάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Επόμενος αγώνας για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης, το 12ο Rally Χανίων, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου.

Video Αγώνα

Γιάννης Τζιώνας

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ: Αποτελέσματα

Next Article

31o Ραλλυ Φθιώτιδος - 4ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Ανακοίνωση

Related Posts