Αστέρια από τον κό
Οι οργαντωτές του Ράλι Ακρόπολις με έδρα το Λουτράκι, 6ος από τους συνολικά 13 γύρους του φετινού πρωταθλήματος, σε συνεργασία με την Fidusa, ένας κατασκευαστής χειροποίητων ποδηλάτων, προτίθονται να προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους για το ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ.
H Fidusa κατασκευάζει ποδήλατα για τις Citroen World Rally Team, Ford World Rally Team και WRC Team Mini Portugal. Τα ποδήλατα φέρουν την υπογραφή όλων των οδηγών από τις προαναφερθείσες ομάδες και θα είναι διαθέσιμα για προσφορές μέσω ενός μιας διαδυκτιακής δημοπρασίας στο site www.ricardo.gr, από τις 24 του μηνός όταν θα εμφανιστούν επίσης και στο service park στο Λουτράκι.
Η ΕΛΕΠΑΠ,Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων βοηθάει παιδιά με μειωμένη κινητικότητα και βρίσκεται σε λειτουργία στην χώρα μας από το 1937.
Η εκκίνηση για το Ράλι Ακρόπολις είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 24 Μαΐου με τον τερματισμό να δίνεται την Κυριακή 27 του μήνα.
Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify