WRC I Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Lehtinen για τη νίκη στη Νέα Ζηλανδία

Add us as preferred source

Ο συνοδηγός του Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen δήλωσε πως η Citroen μπορεί χωρίς αμφιβολία να πετύχει ένα ακόμα δυνατό αποτέλεσμα στο Ράλι Νέας Ζηλανδίας την επόμενη εβδομάδα.

Οι Φινλανδοί δεν ήταν κατά την δική τους ομολογία, στην καλύτερη φόρμα στο Ράλι Ακρόπολις και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα ισχυρό ‘χτύπημα’ στο ψυχολογικό τους κομμάτι όταν είχαν μια σφοδρή έξοδο σε δοκιμές στην Τοσκάνη πρόσφατα.

Ωστόσο ο Lehtinen, ο οποίος έχει συνοδέψει τον Hirvonen στη νίκη 14 φορές στο WRC, είναι πεπισμένος πως θα καταφέρουν να βρεθούν στα επιθυμητά επίπεδα όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους υπόλοιπους οδηγούς του WRC στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας από τις 21-24 Ιουνίου.

“ Πρέπει πάντα να βρίσκεις θετική ενέργεια και εμείς βρήκαμε αρκετή από αυτήν όταν τα πράγματα πήγαν στραβά για εμάς και θα φανούμε ποιό δυνατοί στη Νέα Ζηλανδία. Όταν δεν μάχεσαι για τις πρώτες θέσεις είναι απογοητευτικό, αλλά είμαστε έμπειροι αρκετά και γνωρίζαμε πως στην Ελλάδα δεν ήταν το καλύτερο μας σαββατοκύριακο, έτσι αποφύγαμε τα λάθη και φέραμε το αυτοκίνητο ψηλά στον τερματισμό.”

Ο Φινλανδός συμπλήρωσε: “ Σίγουρα είμαστε βέβαιοι για ένα καλό αποτέλεσμα στη Νέα Ζηλανδία. Είναι ένα από τα ποιό απολαυστικά ράλι. Δεν χρειάζεται να ανυσηχείς ιδιαίτερα για την σωστή γόμα ελαστικών ή για τα φρένα του αυτοκινήτου, οι δρόμοι είναι τόσο μαλακοί-πρόκειται να είναι ένα καλό σαββατοκύριακο για όλα τα πληρώματα.”

Μετά από έξι αγώνες οι Ηirvonen και Lehtinen βρίσκονται στην 2η θέση της γενικής κατάταξης, 30 βαθμούς πίσω από τους team-mates τους στην Citroen και παγκόσμιους πρωταθλητές Sebastien Loeb και Daniel Elena.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Latest Podcast Undercut · E47 · 14/09/2026 · 55 min

The Undercut Redux #47: Κυνηγώντας ανεμόμυλους

Το ταξίδι της Formula 1 στην Μαδρίτη είχε ιδιαίτερη προσμονή, αρκετές ψευδαισθήσεις και πολλές διαφορετικές πραγματικότητες για τους πρωτοπόρους οδηγούς. Ο Kimi Antonelli είναι ξανά…

Add us as preferred source on Google News

Follow TotalRacing on Google News so you never miss an article.

Related Posts
WRC, 2026, Rally Σαρδηνίας, Rally Σαουδικής Αραβίας
Περισσότερα

Στη Σαρδηνία το φινάλε του WRC – Ακυρώθηκε το Rally Σαουδικής Αραβίας

Το Ράλι Σαουδικής Αραβίας δεν θα αποτελέσει τελικά μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι του 2026, με τη FIA…