Την επίσημη παρουσίαση του φετινού της μονοθεσίου έκανε το βράδυ της Κυριακής (23/2) η ομάδα της Aston Martin, με την βρετανική ομάδα να δείχνει για πρώτη φορά την AMR25.
Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του event της Formula 1 στο Λονδίνο, οι άνθρωποι της Aston Martin ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, με τους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς και το οδηγικό δίδυμο των Fernando Alonso και Lance Stroll να έχουν μεταβεί στο Μπαχρέιν όπου τη Δευτέρα θα γίνει και το shakedown του μονοθεσίου της ομάδας.
Πριν όμως γίνει αυτό, η Aston Martin επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες από το νέο μονοθέσιο, δείχνοντας για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό την AMR25, όπως είναι και η πλήρης ονομασία του αυτοκινήτου με το οποίο η βρετανική ομάδα θα αγωνιστεί στη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά, μέσω ενός σύντομου βίντεο, ενώ αύριο αναμένονται να βγουν στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες της AMR25 από την πίστα του Σακχίρ. Επιπλέον έγινε γνωστό ότι o Adrian Newey δεν έχει την παραμικρή ενασχόληση με το μονοθέσιο της φετινής σεζόν, έχοντας επικεντρώσει την προσοχή του ίδιου και της ομάδας μηχανικών του, στην κατασκευή του μονοθεσίου του 2026, που θα συνάδει με την αλλαγή των τεχνικών κανονισμών της Formula 1 και την είσοδο των νέων μονάδων ισχύος.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σύντομο βίντεο της παρουσίασης, καθώς και φωτογραφίες υψηλές ανάλυσης από την AMR25:
Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify