Η Alpine έκανε το ντεμπούτο της για το 2025 στην πίστα του Σακχίρ, φανερώνοντας έτσι για πρώτη φορά την φετινή A525.
Συνεχίζοντας την προετοιμασία για την επερχόμενη σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1, η ομάδα της Alpine έκανε το μεσημέρι της Τρίτης το shakedown της ενόψει των τριήμερων δοκιμών εξέλιξης που ξεκινούν την Τετάρτη 26/2 στο Μπαχρέιν.
Η Α525, όπως ονομάζεται το φετινό μονοθέσιο της ομάδας, θα είναι το τελευταίο, τουλάχιστον στο προσεχές μέλλον που θα έχει τους κινητήρες της Renault, με την εταιρεία να αποχωρεί ως κατασκευαστής στο τέλος της σεζόν και την ομάδα του Enstone να συνεχίζει ως πελατειακή ομάδα της Mercedes.
Μαζί με το shakedown λοιπόν, δόθηκαν στη δημοσιότητα κι οι πρώτες φωτογραφίες του μονοθεσίου που θα βρεθεί στο grid του παγκόσμιου πρωταθλήματος το οποίο ξεκινάει το τριήμερο 14-16 Μαρτίου στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης με το Grand Prix Αυστραλίας.
Το livery είναι φυσικά αυτό που αποκάλυψε η ομάδα στο μεγαλεπήβολο event της F1 στο Λονδίνο, ενώ μαζί με τον Pierre Gasly, στο έτερο γκαράζ της Alpine θα βρεθεί και ο Αυστραλός Jack Doohan.
Δείτε παρακάτω τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της φετινής Alpine:
Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify