Με αυτοπεποίθηση στην Κίνα η HRT

O Tonio Liuzzi έχει αυτοπεποίθηση πριν από το Κινέζικο GP καθώς  η Hispania Racing Team  έχει πολύ καλύτερη απόδοση με τα νέα μονοθέσια τους. 

 

Με την νέα τους μπροστινή αεροτομή  , τόσο  ο Liuzzi όσο και ο team-mate του Narain Karthikeyan έκαναν πρόοδο  στον τελευταίο αγώνα, το Grand Prix Μαλαισίας.

 

Ο Liuzzi, ο οποίος ήταν 23ος στις κατατακτήριες δοκιμές, ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο μακριά από το ποσοστό του 107 % και μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από την Virgin  του Jerome D’Ambrosio.

 

Οι επιδόσεις του Ιταλού το Σάββατο ήταν μια ενίσχυση της αισιοδοξείας μας, τόσο πολύ έτσι ώστε να υπολογίζουμε ότι  μπορεί να ξεπεράσουμε ακόμη και τους αντιπάλους μας στα προκριματικά για τον επόμενο αγώνα στην Κίνα.

 

“Μετά το Σαββατοκύριακο στη Μαλαισία είμαστε πολύ πιο σίγουροι για αυτόν τον αγώνα. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα λειτουργήσει καλύτερα, έχουμε  περισσότερα στοιχεία για τις εργασίες και να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο», δήλωσε ο Liuzzi .

 

“Για άλλη μια φορά έχουμε ως στόχο τον τερματισμό του αγώνα και να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία για τους Ευρωπαϊκόυς αγώνες».

 

Το αφεντικό της ομάδας, Colin Kolles πρόσθεσε: «Θα πρέπεινα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα εξαρτήματα για το αυτοκίνητο.

 

«Θα έχουμε μικρές βελτιώσεις όσον αφορά την πίσω αεροτομή και, συνολικά, αεροδυναμικές βελτιώσεις. Συνεπώς, θα υπάρξουν μικρές βελτιώσεις που είναι όλα μέρος του πακέτου αναβαθμήσεων για την Τουρκία.”

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Article

"Circuit of the Americas" η F1 ξανά στις ΗΠΑ το 2012

Next Article

Αξιοπιστό KERS οι Red Bull στην Κίνα

Related Posts