Ανακοινώθηκαν τα σετ που επέλεξε κάθε οδηγός για το GP Μονακό

Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Friday 12 May 2017. World Copyright: Andy Hone/LAT Images ref: Digital Image _ONZ4076

Η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τα σετ ελαστικών που επέλεξαν οι οδηγοί για το Grand Prix του Μονακό.

Ο αγώνας στο Πριγκιπάτο θα είναι ο πρώτος στον οποίο οι οδηγοί θα έχουν στη διάθεσή τους τον αριθμό των σετ που οι ίδιοι επέλεξαν, καθώς στα πρώτα πέντε GP η επιλογή ήταν της ιταλικής εταιρίας, όχι δική τους.

Ως εκ τούτου, προέκυψαν κι ορισμένες διαφοροποιήσεις στα σετ. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί της Mercedes έχουν πάρει 1 σετ της μαλακής,  3 της πολύ μαλακής και 9 της ultrasoft, με τους οδηγούς της Ferrari να επιλέγουν ένα παραπάνω της ultrasoft.

Έντεκα σετ της ultrasoft πήραν οι Renault, Red Bull και Williams, ενώ ο μοναδικός οδηγός με δύο σετ της μαλακής είναι ο Jenson Button, που θα αντικαταστήσει τον Fernando Alonso για τον αγώνα του Μονακό.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις επιλογές ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Total
0
Shares
Previous Article

Η στρατηγική της McLaren στην Ισπανία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, σύμφωνα με τον Neale

Next Article

Δοκιμές με την Renault RS17 για τον Latifi

Related Posts
Περισσότερα

Τροποποιήσεις στις δοκιμές κλίσης της πίσω πτέρυγας από την FIA ενόψει Κίνας

Η FIA εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει ότι από το Κινεζικό GP και μετέπειτα, θα υπάρξουν αυστηρότερες…